Thursday, September 30, 2010

30 facts of me!

1-Nama Nur Hidayah,diberikan oleh arwah datuk terchenta.

2-Umur belum cukup 19 lagi,hujung tahun ni baru cukup ler.

3-Nak berpindah ke Kedah tapi takkan sesekali mengaku sebagai orang Kedah!

4-Ada 5 adik-beradik.2 lelaki,3 perempuan.

5-Rapat dengan adik yang kedua (lelaki,17) & suka keluar dua orang jer(akan ada spekulasi yang tak sepatutnya)

6-Tak pernah tengok wayang.

7-Tak pernah ada basikal,tak pernah ada motorsikal.

8-Tak pandai nak tunggang motor (sebab first,kaki tak sampai daa..)

9-Tak pernah dan takkan ada external hard disk sebab diriku ini clumsy orangnya.

10-Pernah bercita-cita nak jadi zoologist.

11-Pernah bercita-cita nak jadi cikgu B.I.

12-Suka warna pink.

13-Suka Smart Car.

14-Tak ada Tweeter.

15-Facebook account baru ada.

16-Tak suka keadaan yang bising (bila orang cakap ramai-ramai,macam lebah)

17-Suka mengelamun.

18-Rapat dengan mak (kalau nak compare dengan ayah)

19-Suka yogurt.

20-Suka salad buah.

21-Suka air kelapa.(yummy!)

22-Bila sakit,tak suka orang check me up.(I’ll cry)

23-Bila marah,suka nangis.(kalau marah-marah yang selalu tu,marah mulut jer tu.Dalam
hati tak pun.)

24-Tak suka orang sentuh my gadget tanpa kebenaran.

25-Ramah dengan orang yang dah lama kenal.

26-Suka menulis.

27-Bukan seorang yang berterus-terang.

28-Tengah belajar Mak Yong dengan Aina.

29-Paling rendah dalam family.

30-I am proud to be a Malaysian!

2 comments:

nama.aku.lynn said...

kedah is not really bad..^_^

azni_1405 said...

ehem,,,ehem..

aina cikgu mak yong ke??
huhu..
skema jawapan...

 
Copyright 2009 (>.<)